Autor Tema: IMPORTANT LECTURA PER UN BON ÚS D'AQUEST TÒPIC!  (Llegit 1148 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat Jack Frost Miquelet

  • El que modela el gel i la neu...
  • Línia de Turbonada
  • *****
  • Missatges: 12627
  • Índex de patiment: -163
  • Gènere: Masculí
  • Aio!
IMPORTANT LECTURA PER UN BON ÚS D'AQUEST TÒPIC!
« el: 22 Desembre 2009, 23:09:50 »
Criteris a seguir per tal d'evitar el caos organitzatiu i mantenir així un mínim d'ordre i coherència del tòpic:


1) Quan trobem una webcam a internet, quin criteri farem servir per decidir a quin tòpic posar un cam:

- Webcams europees: a suggerència del Zuco, aquí posarem totes les capital d'estat.  ;)

- Webcams costaneres: hi posarem totes aquelles on clarament el motiu de la imatge és el mar, i ens permet veure bé l'estat de la mar.

- Webcams urbanes: hi posarem totes aquelles on clarament el motiu de la imatge és un carrer, un plaça, cases, panoràmiques de ciutats,...

- Webcams rurals de de muntanya: hi posarem totes aquelles on clarament el motiu de la imatge són camps, boscos, camins, llacs i llacunes, embassament i pantans, muntanyes singulars (p.e. Mount Saint Helens) i muntanyes no rellevants.

- Webcams "Llocs Singulars": hi posarem totes aquelles que han estat fetes en llocs geogràfics destacables. Aquests són Àrtic, Antàrtida, Himalaia, Andes, Alps, etc. Serralades que superen amb escreix els 4000 metres d'altitud.


2) Un cop decidit a on anirà, abans de publicar la webcam, si us plau, feu una ullada a veure si algun company ja n'ha publicat alguna en aquella geografia concreta.
Per exemple:

L'usuari 1 ha publicat webcams de Brasil i l'usuari 2 troba una webcam a Brasil...
Seria desitjable que l'usuari 1 s'encarregués de totes les webcams de Brasil en el seu missatge.
Com fer-ho?
L'usuari 2 publica la webcam trobada i li envia un missatge a l'usuari 1 perquè l'adjunti al seu missatge. Un cop adjuntada, l'usuari 2 esborrarà el seu missatge. Si els col·laboradors ho detectem abans, nosaltres mateixos ens encarregarem d'estalviar-li la tasca tant a l'usuari 1 com al 2.


3) Finalment proposo aquest format:

['b]['size=15pt]País[/size'][/b']


['b]Nom de la Capital, Ciutat o Poble:[/b']

Gràcies a tots per col·laborar!!!

 ;)


P.D: evidentment, aquest tòpic està obert i qualssevol de les vostres idees seran benvingudes! Entre tots fem gran aquest espai i aquest fòrum!!!  :D
Barcelona - Poble Nou
Thomas Jefferson, tercer presidente de los Estados Unidos de América, 1802:

“Pienso que las instituciones bancarias son más peligrosas para nuestras libertades que ejércitos enteros listos para el combate. Si el pueblo americano permite un día que los bancos privados controlen su moneda, los bancos y todas las instituciones que florecerán en torno a los bancos, privarán a la gente de toda posesión, primero por medio de la inflación, enseguida por la recesión, hasta el día en que sus hijos se despertarán sin casa y sin techo sobre la tierra que sus padres conquistaron”.