Autor Tema: CONCURS FOTOMET 2016 -BASES  (Llegit 677 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat llevantada

 • Línia de Turbonada
 • *****
 • Missatges: 17790
 • Índex de patiment: -200
 • Gènere: Masculí
 • Poppower!
CONCURS FOTOMET 2016 -BASES
« el: 29 Desembre 2015, 22:13:36 »
Bases del concurs fotogràfic de meteorologia FOTOMET 2016
Memorial Toni Nadal

· Podrà participar en el concurs qualsevol persona major de 18 anys i resident a Espanya.

· El tema únic del concurs és la meteorologia. La fotografia haurà de tenir estreta relació amb la meteorologia, els fenòmens meteorològics o bé algun paisatge meteorològic.

· La participació és gratuïta. Cada participant podrà presentar una única fotografia, en color ó blanc i negre, i podrà rebre com a màxim un premi. El participant reconeix tenir el dret d’autor i d’imatge de la fotografia presentada al concurs.

· La fotografia haurà de ser inèdita i no podrà haver estat mai premiada en cap altre concurs, ni físicament ni en xarxa. Haurà estat realitzada entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015.

· La fotografia no podrà estar alterada electrònicament ni per qualsevol altre mitjà. Només es permetran mínimes correccions de color i lluminositat. No s’acceptaran collages o muntatges fotogràfics. La fotografia no podrà estar emmarcada ni incloure cap text.

· La fotografia, en format JPEG ó JPG, tindrà una mida mínima de 1500 x 1125 píxels i una resolució mínima de 100 ppp. Seran vàlides les fotografies capturades en càmera digital, analògica i dispositius mòbils, sempre que compleixin les bases del concurs. No son vàlides les captures o frames de vídeos.

. S’enviarà mitjançant un correu electrònic a: fotomet2016@gmail.com. Caldrà incloure les dades personals de l’autor (nom i cognoms, població, telèfon de contacte i edat), el títol de la fotografia, indret i hora i data de la captura.

. No es permetrà la presentació a concurs de més de dues fotografies per a una mateixa unitat familiar, aquestes fotografies han de ser realitzades per autors diferents.

. Els participants que no compleixin amb qualsevol dels requisits indicats en aquesta convocatòria seran desqualificats automàticament.

· La recepció de les fotografies s’iniciarà el 2 de gener de 2016 i finalitzarà el 14 de febrer de 2016.

· Premis: Primer premi: 400 euros Segon premi: 300 euros

Tercer premi: 150 euros 2 Accèssits: Material meteorològic

Sisè lloc: Fotografia al calendari Penell

Setè lloc: Fotografia al calendari Penell

· Tots els premis estaran subjectes a una retenció del 19% en concepte de I.R.P.F..

· El jurat estarà format per especialistes en meteorologia i fotografia. La decisió del jurat serà inapel·lable. Si el jurat ho creu oportú, podrà declarar desert algun dels premis.

· El veredicte es donarà a conèixer el dia 12 de març de 2016, durant la celebració de la XVI Setmana Catalana de la Meteorologia - METEOCAT 2016, al museu CosmoCaixa de Barcelona. Aquest mateix dia es lliuraran els premis. Els autors de les fotografies guanyadores seran avisats abans del lliurament dels premis.

· L'organització es reserva el dret de la reproducció i publicació de les fotografies, sense fins comercials, tant sols per a publicacions de promoció i difusió del propi concurs, com el calendari anual de l’ACOM i la revista Penell.

· Totes les fotografies que participin en el concurs es mostraran en un àlbum fotogràfic a la web de l’ACOM.

· La mera participació del concurs implica l’acceptació total del reglament.
"Sempre tornaré a la nostra platja ,les ones no em deixen mu mare allunyar-me'n massa"

Sant Rebuf , sempre al teu costat

Àlbum de fotos: http://picasaweb.google.com/llevantada

Desconnectat Gerard Taulé

 • Ho haveu vist!!!!
 • Línia de Turbonada
 • *****
 • Missatges: 20182
 • Índex de patiment: -65247
 • Gènere: Masculí
  • meteorologia avui
Re:CONCURS FOTOMET 2016 -BASES
« Respondre #1 el: 30 Desembre 2015, 10:08:40 »
Cap a finals de termini l'enviaré, ara haig de centrar-me en la tesi, gràcies Sergi. ;)